KULINARIA 2019 „Potrawy wielkanocne na Mazowszu”

25 kwietnia 2019 r. w Zespole Centrum Kształcenia  Rolniczego w Studzieńcu  odbył się Konkurs KULINARIA 2019 „Potrawy wielkanocne na Mazowszu”. Naszą szkołę reprezentowały dwie uczennice z klasy VIIIa: Weronika Salak i Anna Wierzbicka” pod opieką nauczyciela Barbary Woźnickiej.

Dziewczynki wykonały potrawę  zgodnie z tematyką konkursu w czasie 120 minut w pracowni gastronomicznej. Oceny prac dokonała Komisja Konkursowa powołana przez Organizatora. Zwracano uwagę na: smak i wygląd potrawy, stopień trudności  jej wykonania, oryginalność, dekorację stołu oraz ustną prezentację.

Uczennice z naszej szkoły, mimo że nie zajęły czołowych miejsc, otrzymały dyplomy oraz nagrody rzeczowe.

 Serdecznie gratulujemy!

facebook

Warning: Undefined array key "cookies_accepted" in /home/users/sp3-2023/public_html/wp-content/themes/sp/footer.php on line 103